8 Temmuz 2011 Cuma

Tespitlerim

Geçirdiğimiz yaklaşık 1 haftalık saçma sapan bi tatil sonrası ne yazmam gerektiğini çok ama çok düşündüm demeyeceğim sevgili okurlar,hiç düşünmedim. ne bileyim aklıma bile gelmedi. 10 dakikalık bi zamandan sonra aklıma gelen tek konuyu yazmakta ben kendim olarak karar kıldım.
Hepinizin de bildiği gibi bi zamanlar güzel bi ilişki yaşamış ve terkedilmiş veya hiç başarılı diye tabir edilen bi ilişki yaşamamış her genç erkeğin ruhunda patlamaya hazır bi "abazan" yatar. ve bu abazanlık derecesi,ortam şartlarına ve yanınızda mevcut durumda bulunan abazan sayısına göre artış gösterir.
Tanımadığım bi kızla muhabbet etmekte iyi olduğum söylenemez. bu yüzden "yapmanız gerekenleri" değil de "yapmamanız gerekenleri" anlatıyorum.şimdi örnek olarak abazan sayısını 3 , mekanıda yazlık bir tatil yöresi olarak alıyoruz ve bu şartlara bağlı olarak bir abazan grubunun "yapmaması" gerekenleri anlatmaya yüksek müsaadenizle başlıyorum.





1)Tek bi grup halinde "gezmeyin".
Müthiş bi kazmalık örneğidir.bayanların önünde hemen kendinizi etiket edersiniz. hadi bi salaklık yaptınız gezdiniz diyelim. gezmeyin. bırakın tatili. gece dışarıda gezerken grubunuz en fazla 2 kişi olsun.-ki zaten daha azı bi grup oluşturmaz.-

2)Boş boş etrafınıza "bakmayın".
Hadi diyelim birinci kurala uymadınız,3 kişi yanyana menemen bardağı gibi dizildiniz ava çıktınız. etrafınızdaki kızlara 'N'olur bi kere versen' havasında bakınmayın. Sanki bi hedefiniz varmış gibi yürüyün. Salak yapın. Sanki bi grup arkadaşınız sizi önceden bi yere davet etmiş gibi davranın.kızlara 'hıhh sana mı kaldık' havasında göz atın.

3)Güneş kremlerine "güvenmeyin".
Güneş kremleri haindir,alçaktır. onlara güvenmeyin. güvenir süresiniz,pişman olursunuz. bu konuyu başka bi yazı altında inceleyebiliriz.

4)Yüzme bilmiyorsanız,yüzme öğreneceğiniz tatil o tatil "olmasın".
Yüzmek en sexy sporların başında gelir. iyi yüzen veya artistlik hareketler yapan bi çocuk , kızın gözün bi üst kademeye yükselir. yüzme bilmemeniz kızın gözünde gerizekalı durumuna düşmenize neden olur.

5)Köpekleme "yüzmeyin".
Yüzmek en sexy spor olduğu için en çirkin gözüken yüzme şekli köpeklemedir.en sexy yüzme şekli ise klasik 'kulaç'tır. yüzünüzü suyun içinden çıkarmayark attığınız kulaç ise sexiliğinize sexilik katar.

6)İşe bodozlama "girmeyin".
Uygun zamanları kollayın. örneğin 3 kız birden bulursanız çok iyi olur ama uygun zamanı ben bilemem.

7)Eğer kızlar iskelede oturmuş ayaklarını sallar pozisyondalar ise sakın kızlara arkadan yaklaşıp 'Oturabilir miyiz?' "demeyin".
Muhtemelen alacağınız cevap tabii , neden olmasın yada herkese açık bi yer gibisinden cevaplar olacaktır. ama 10 dakikalık bi konuşmadan sonra kızlardan biri o acı cümleyi yani 'Biz artık eve gidelim' kelimeler grubunu oluşturacaktır. ve onları gittikten yarım saat sonra yanınızdan geçerken görebilirsiniz.

Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. bunları yaparsanız emin olun tüm akşam kendinizi Bugün Ne Giysem? de Ivana Sert'in sexy 'rrr'ları eşliğinde bacak şov izlerken yada hiç olmadı Sen Yeter ki İste'de Eda Taşpınar'ı şöyle alıcı gözüyle baştan aşağı süzerken bulacaksınız.
Okuyan herkese teşekkürler,bir başka yazıda görüşmek üzere,esen kalın.


Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder