15 Ağustos 2011 Pazartesi

Muhtemel yaz profilleri

Bu yazıda Geride kalan yaz günlerimizde karşılaştığımız-tığınız-tıkları muhtemel yaz türlerinden bahsetmek istiyorum.



1-Kurt adam profili
Bu tür yaz aylarında meydana çıkar ve genelde eylül ayına doğru nesilleri tükenme aşamasına gelir.Bu tür güneş ışığına çok duyarlıdır.Güneş ışığı yaz aylarının etkisiyle türün üzerine vurmaya başladığı zaman türün dönüşümü başlar.
Tür normal öğrenci sıfatından sıyrılır ve yüzündeki saçları ve sakallarını umarsızca uzatarak gerek öğrencilikten gerekse insanlıktan kendisini soyutlar.Bu tür devamlı yazlık beldelerdeki kızları düşürme planları kurar. Fakat genelde bu türden bunu başarabilen neredeyse yok denecek kadar azdır.Eylül ayının yaklaşmasıyla bu türün etkinliği kırılır ve normal hallerine dönüşürler.


2-Orta yaş profili
Bu tür genelde yazlık beldelerde kolsuz penye , kapri , terlik ve şapka dörtlüsüyle karşımıza çıkar. Kafa dinlemekte olduklarını belirtselerde aslında heyecan aramaktadırlar.
Şapkayla yüzmek,Plajda giyinik oturmak bu türün belirgin özelliklerindendir.


3-Yaşlı profili
Bu tür 80 yaşına kadar hatta fazlasına kadar dayanabilir.Bu kişiler genellikle yazlık beldelerde bile dışarı çıkmaktan haklı olarak kaçınırlar ve onlar için kendine özen göstermek bitmiştir. Fakat bu türün tam tersi olan bir tür daha var.


4-Yaşlı 'Turist' profili
Bu tür Türk yaşıtlarına nazaran tam bir genç gibidir. Evde değil de dışarıda takılmak onlar için olmazsa olmazdır.Genel görünümlerini şapka,tişört,şort,çorap ve ayakkabı oluşturur. Çorapları bu tür için en ayırt edici özelliktir. Bileksiz ayakkabılarda çoraplar mutlaka kaval kemiğini örter. Dik yürüyüşleri,sağlıklı görünümleri sayesinde Türk yaşıtlarınca 'Papaz,Godoş,ve Kart pezevenk' gibi isimlerle anılırlar.


5-Genç Kız profili
Yazlık beldelerde bikini/mayosuyla takılan tiptir.Plaja arkadaşlarıyla gitmeyi tercih eder.Ulaşamayacağı erkeklere Amele ya da Gay yakıştırması yapar.Genç erkeklerin tam tersi olarak arayışta gözükmez ama aslında devamlı bi sevgili aramaktadır.Bu türün en büyük düşmanı yine kendi cinsinden olan Bronz tenlidir.


6-Bronz tenli genç kız profili
Tam bir erkek mıknatısıdır. Bronz teni yüzünden diğer kızlardan 'çingene,zenci' gibi eleştiriler alsa da aslında çok kıskanılandır.Erkekler bu kız etraflarındayken karakterlerini değiştirir ve farklı kişiliklere bürünmeye çalışırlar.Özellikle bu bronz tene kahverengi-sarı karışımı bir saç eşlik ederse öldürücü güzelliğe erişirler.


7-Abazan profili
Bundan önceki bütün profilleri kapsayan bi profildir. Yaz ayları yaklaştıkça insanların içindeki potansiyel abazan seviyesi artışa geçer ve kinetiğe dönüşür.Erkeklerle kızları bu konuda ayıran tek olay erkeklerin bunu eşek gibi göze sokması , kızların ise gizlemeye çalışmasından açığa çıkar.




Bu yazımda size muhtemel yaz profillerinden bahsettim Esen kalın :D
Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder